dimecres, 9 de febrer del 2011

Avui hem començat el segon semestre amb una classe diferent i amb la que, ja d’entrada, hem aprés moltes coses. Ha estat la primera sessió de desenvolupament psicomotor.

El primer que hem fet a estat reorganitzar l’estructura de l’aula; llevar les taules i les cadires per tal de formar un cercle entre tots. Així ens hem posat drets i la mestra ens ha demanat que féssim un gest i diguéssim el nostre nom per tal que ella ens conegués millor. Havíem de repetir el nom i els gestos que havien fet els altres companys/es i després fer el nostre. Ha estat divertit, una altra manera de presentar-nos! Alhora que ens ha servit d’alguna manera per deixar un poc endarrere la vergonya i riure una estona.

Després ens hem assegut a les cadires col·locades amb forma de cercle, sense taules, i la mestra ha explicat una altra dinàmica. Ha penjat diferents definicions del terme PSICOMOTRICITAT a les parets de l’aula i del passadís i nosaltres les havíem de llegir i situar-nos al davant de la que ens agradés més o de la que penséssim que s’ajustava més a la psicomotricitat. Després de llegir i rellegir les diferents definicions han sortit tres grups i aquests han hagut d’explicar a la resta de companys perquè havien escollit aquella definició i no una altra.

Un cop feta aquesta activitat, ens ha tocat a nosaltres a definir el terme PSICOMOTRICITAT. A un paper hem posat el que era per nosaltres la psicomotricitat i l’hem posat damunt d’una cadira perquè na Pilar se l’endugués a casa per llegir-se’l en calma. I... en deixar el paper agafàvem una xuxe! ( Encara que quasi totes hem repetit... :P)

Ens hem endinsat una mica amb el que seria el temari del semestre i na Pilar ens ha explicat un poc els temes que faríem i la FEINADA que hauríem de fer durant aquests mesos.

Per acabar, hem dedicat uns minuts a la relaxació i al massatge. En parelles ens hem fet un massatge a la cara tot seguint les indicacions de la mestra. I hem aprofitat per parlar una mica del massatge infantil, de les experiències d’algunes de les companyes i de les sensacions que ens havia provocat el massatge. Per acabar, ha tocat a l’altre membre de la parella, aquesta vegada amb el llum apagat. I... ens hem ben relaxat!

Per acabar... un fort aplaudiment i fins la setmana que vé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada